Cauta in acest subiect:
1 Utilizatori anonimi
Doresc un sfat |
||
|---|---|---|
|
biban
![]()
Inscris la:
17/7/2006 13:28 Mesaje:
1
![]() |
Am 27 de ani si am o durere de spate in zona coastelor ce radiaza si spre stern,usor spre stanga. Senzatia este cateodata de fierbinteala. Simt mereu nevoia de a ma "intinde" pana ce "pocnesc". Ma simt bine daca ma ung cu Fastum Gel, dar nu cred ca asta e un tratament, ci doar o solutie de moment. Stau mult la calculator si-n masina. Problema este ca pana acum cateva luni nu m-a durut. La plamani mi s-a spus ca n-am nimic. A aparut la radioscopie o scolioza, dar cred ca asta au multi, fara sa aiba si dureri. Am crezut ca am ceva la inima, dar vreo trei cardiologi m-au contrazis (am facut si eco-Dopller si vreo 5 EKG-uri). Un neurolog mi-a spus ca ar fi o distonie neuro-vegetativa. Este o durere ce enerveaza prin persistenta ei.
Va rog sa-mi dati un sfat.
publicat in: 20/7/2006 18:55
|
|
Transfer
|
||
Re: Doresc un sfat |
||
|---|---|---|
|
Moderator
![]()
Inscris la:
24/4/2006 21:54 Mesaje:
4
![]() |
cauzele pot fi intr-adevar cele enumerate de tine; senzatia de "fierbinteala" cum o numesti tu semnifica de obicei un proces inflamator (asa se explica de ce iti mai trece durerea cu fastum gel);poate sa fie o afectiune de natura musculara ceea ce nu ar fi foarte grav , poate insa fi ceva intern, mai profund; oricum trebuie sa te vada un medic care sa iti stabileasca un diagnostic concret; in functie de diagnosticul pus iti pot spune daca ai nevoie sau nu de kinetoterapie; insa am alta idee: ai incercat cu niste sedinte de masaj pe zona afectata? daca vrei poti veni la mine la cabinet si discutam mai pe larg; masajul in cazul tau trebuie facut numai cu anumite manevre si eventual cu un gel antiinflamator; am mai tratat pacienti care prezentau simptome asemanatoare si s-au simtit mult mai bine dupa ce au urmat tratamentul indicat de mine; in ceea ce priveste scolioza trebuie sa stii ca pana in per. de crestere ea avanseaza cu 1 grad pe luna; dupa 17 ani cu 1 grad pe an ; asa ca trebuie sa faci ceva si pentru acest lucru pentru ca mai tarziu va avea urmari neplacute chiar daca acum nu ii dai importanta; daca esti interesat de kinetoterapie pt scolioza, de masaj pentru problema ta sau daca vrei un consult la un medic foarte bun cu care eu colaborez la cabinet ma poti contacta la tel. 7812390(dupa 12:00) sau la 0722555112
publicat in: 21/7/2006 12:40
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Optimist incurabil
![]()
Inscris la:
19/1/2006 14:25 Mesaje:
105
![]() |
As dori sa aflu daca se poate rezolva cu ajutorul kinetoterapiei o circulatie sangvina proasta a picioarelor. De la 14 ani au aparut forme varicoase spre genunchi fara dureri. In prezent mi se sparg vase de singe la orice atingere sau lovire, mi se pun circei peste noapte si in locul respectiv fac un hematom. Nu am luat pina acum decit Varixinal pastile si am folosit "tone" de Lioton gel, Troxevasin si Fastum gel. Nu vreau sa ajung la operatie si nici sa iau de pe acum Detralex si alte medicamente.
publicat in: 28/7/2006 22:54
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Moderator
![]()
Inscris la:
24/4/2006 21:54 Mesaje:
4
![]() |
se poate incerca ca si tratament un program de kinetoterapie combinat cu anumite manevre de masaj terapeutic (eventual drenaj limfatic); dar trebuie sa te vad inainte ca sa pot face o apreciere corecta; daca esti interesata ma poti contacta la tel. 0722555112. multa sanatate
publicat in: 29/7/2006 10:24
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Optimist incurabil
![]()
Inscris la:
19/1/2006 14:25 Mesaje:
105
![]() |
Multumesc.
publicat in: 30/7/2006 18:30
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
biban
![]()
Inscris la:
4/2/2010 22:25:34 Mesaje:
3
![]() |
sal!
prietena mea este bolnava de IRC si face dializa peritoniala si as dori sa stiu daca poate sa faca exercitii de fitness sau macar sa poata sa slabeasca pentru a putea sa-si desumfle picioarele mai usor.cum poate sa faca asta?exista centre speciale pentru asa ceva? va multumesc mult!
publicat in: 4/2/2010 22:45:04
|
|
Transfer
|
||

Transfer

Suplimente nutritive in Drumul Taberei la FITZONE SHOP
Add to favorite
Up