09:09:2010 | 23:06

Cauta in acest subiect:   1 Utilizatori anonimi

Ce suplimente sa iua?help
biban
Inscris la:
11/9/2008 14:07
Off-line
Am 19 ani,1,83h,79kg.M-am apucat de sala de circa 1 luna jumatate si ma bate gandu sa iau niste suplimente.Tin sa precizez ca ma antrenez de 4 ori pe saptamana.As vrea sa iua niste suplimente incat daka se poate sa fac colacei..eu inca mai ma chinui sa ajung la patratele...am si o dieta iar dupa fiecare antrenament alerg circa 20 de min banda(cam 3km).Bugetul pe oluna as vrea sa nu depaseasca 2 mil.VA rog help!sunt nou pe forum...

publicat in: 11/9/2008 14:16
Transfera publicarea catre alte aplicatii Transfer

Re: Ce suplimente sa iua?help
Muscular Guru
Inscris la:
20/9/2005 23:18
Off-line
In primul rand trebuie sa-ti stabilesti clar obiectivele. Vrei sa slabesti sau vrei kg in plus? Chiar si in aceasta situatie ar fi o solutie: o proteina cu o concentratie mare, un fatburner eventual niste aminoacizi si o proteina de noapte.

publicat in: 11/10/2008 17:20

biban
Inscris la:
4/2/2010 20:07:16
Off-line
baieti, ce este o proteina de noapte?

publicat in: 4/2/2010 20:17:19

biban
Inscris la:
27/4/2010 9:28:10
Off-line
Suplimente MET RX
MET-RX este un brand lider la nivel mondial in suplimentele nutritive pentru sportivi. Produsele noastre sunt garantate stiintific sisunt concepute pentru a sprijini o performanță optimă fizica.Gamele de produse MET-Rx includ suplimente bogate în proteine pentru a ajuta la cresterea masei musculare si a pierderii țesutului adipos, formule de vitamine puternice si produse pentru cresterea fortei pe baza de creatina.
Metamyosyn® a fost dezvoltat de catre Dr Scott Connelly, bazat pe cercetarile sale despre masa musculara slaba. Acest puternic produs e unic prin faptul ca livreaza proteine care au efecte fiziologice si timp diferit de absobtie . Testele au aratat ca formula de proteine Metamyosyn® produce mai multa masa musculara si forta (in timp ce se pierde tesutul adipos) decat celelalte suplimente de proteine pe baza de zer.
MET-Rx continua sa fie lider in nutritie sportiva cu o gama diversa de produse pentru urmatoarea generatie de sportivi si practicanti de fitness.
Pentru preturi si mai multe informatii intrati pe www.totalmag.ro sau sunati la 0251522117

publicat in: 27/4/2010 10:05:52

[Cautare avansata]

Magazin suplimente nutritive

Magazin de suplimente nutritive in Drumul Taberei

Fitzone ShopSuplimente nutritive in Drumul Taberei la FITZONE SHOP
Aici puteti gasi:

• produse pentru masa musculara
  • glutamina
  • creatina
  • aminoacizi
  • produse pentru slabit
  • vitamine & minerale
  • concentrate proteice
  • stimulente

Sondaj
La cate evenimente sportive ai participat in ultimul an?
Nici unul
Mai putin de zece
Peste zece
Pagina principala | Contact | Articole | Nutritie | Exercitii | Forum