09:09:2010 | 22:32

Cauta in acest subiect:   1 Utilizatori anonimi

Cresterea in Masa si O nutritie corespunzatoare!(Ajutor)
biban
Inscris la:
23/1/2008 22:53
Off-line
Buna ziua!Am tot citit pe forum si am observat ca nu sunt singurul cu problema asta.Eu doresc sa imi cresc masa musculara dar nu vreau sa iau proteine sau chestii artificiale...totul sa fie natural.Am 18 ani, 1,80 ( + - 1 cm) si o greutate de 69 kg,deci in concluzie sunt cam slabutz(baiat).Umblu la sala de doar 2 saptamani dar am fost destul de des chiar de 4 ori pe satmana.As dori si eu sa am un program cum sa lucrez la aparate... pt k nu stiu exact cum trebuie facut.Am auzit varianta cu 3 serii a cate 20 de repetari dar nu sunt sigur k e cea corecta.Daca se poate as dorii sa imi datzi un program nutritional bogat in proteine sau ce este necesar pt cresterea masei musculare.Cum trebuie procedat corect... ridcat putin dar cu cat mai multe greutati? nu risc o ruptura musculara ?Momentan consum 3 oua zilnic 3 litii de apa pe putin si antrenamentele de 4 ori pe satmanana.As vrea sa stiu si care alimente sunt bogate in proteine k nu am reusit sa gasesc rubrica asta pe forum.Daca respect un antrenament viguros,o nutritie adecvata cam dupa cat timp se poat vedea rezultate?Eu sunt momentan in germania pt k fac fac. , am intrebat si instrucotri de aici dar eu au cu totul alta modalitate de antrenament, asa k apelez la cunostiintele voastre si va multumesc anticipat pt raspuns.(scuze pt greselile de ortografie).Asa.. desii nu sunt gras, am burtica... de care as vrea neaparat sa scap k innebunesc!!! vine vara... mare... si nah se intelege!ceal mai important pt mine cred k este nutritia pe care momentan nu pun accent,dar dulciuri,paine si grasimi foarte rar.As fii foarte fericit daca m-ati putea ajuta.Cu stima si Respect Maxim.

publicat in: 23/1/2008 23:59
Transfera publicarea catre alte aplicatii Transfer

Re: Cresterea in Masa si O nutritie corespunzatoare!(Ajutor)
biban
Inscris la:
4/2/2010 22:25:34
Off-line
sal!
am 1.95m si 83.600kg si as dori sa stiu cum sa iau in greutate cat mai repede?ce-as putea lua fara sa-mi afecteze organismul?

publicat in: 4/2/2010 22:37:22
Transfera publicarea catre alte aplicatii Transfer

[Cautare avansata]

Magazin suplimente nutritive

Magazin de suplimente nutritive in Drumul Taberei

Fitzone ShopSuplimente nutritive in Drumul Taberei la FITZONE SHOP
Aici puteti gasi:

• produse pentru masa musculara
  • glutamina
  • creatina
  • aminoacizi
  • produse pentru slabit
  • vitamine & minerale
  • concentrate proteice
  • stimulente

Sondaj
La cate evenimente sportive ai participat in ultimul an?
Nici unul
Mai putin de zece
Peste zece
Pagina principala | Contact | Articole | Nutritie | Exercitii | Forum