Spuma de fructe cu gelatina

 Spuma de fructe cu gelatinaIngredientele necesare pentru a prepara spuma de fructe cu gelatina sunt:
- 3,5 kg fructe proaspete
- 750g gelatina
- 20 comprimate zaharina
- 1,5l apa
- 25g coaja de lamaie
Mod de preparare:
Fructele se curata de coaja si se rad pe o razatoare , cojile si cotoarele ramase se pun la fiert cu apa. In zeama de fructe de fructe strecurata se adauga gelatina dizolvata separat, piureul de fructe si zaharina dizolvata in putina apa calduta. Se bate bine aceasta compozitie pana devine spumoasa. Se adauga coaja de lamaie rasa si se toarna compozitia in forme ude. Se pune la rece si la servire se rastoarna pe farfurie.



Alte articole
16/7/2007 20:00:00 - Spuma de fructe cu gelatina
12/12/2006 17:50:20 - Anabolizante naturale
6/12/2006 13:56:43 - Salata de cruditati
16/11/2006 17:39:46 - Salata de pui si oua
16/11/2006 17:13:10 - Stimulatori ai hormonilor de crestere

Responsabilitatea pentru continutul comentariului revine celui care l-a publicat.
Design by Blindman